WeetU.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.Hoe werkt Afterpay?

Online shoppen blijft grote sprongen maken in populariteit. Heerlijk vanuit thuis of onderweg al je aankopen doen zonder enige stress of zorgen. Tenminste dat is als de veiligheid gewaarborgd is. Hoe vaak hoor je wel niet verhalen over mensen die opgelicht zijn via internet en hun geld nooit meer te zien kregen? Met Afterpay zorg je ervoor dat je stressvrij kan shoppen. Je weet immers altijd dat je de bestelling in goede staat ontvangt en je hoeft pas te betalen als je het ook echt houdt. Daarnaast kan het ook nog eens ideaal zijn als een specifieke aanbieding alleen op dat moment geldt en je het nu gewoonweg nog niet kan betalen. Via Afterpay betaal je gemakkelijk achteraf.

Op welke websites kun je gebruik maken van Afterpay?

Vanuit de Nederlandse overheid is het verplicht gesteld voor webshops om minimaal 1 mogelijkheid te bieden voor achteraf betalen. Dit kost vaak extra voor de consument en is daardoor een stuk minder aantrekkelijk. Afterpay speelt hier op in door een alternatief te bieden voor de consument en voor de webshop zelf. Op zakelijk gebied is Afterpay zeer aantrekkelijk doordat het risico van wanbetalers volledig bij Afterpay ligt. Hierdoor hebben de webshops hier zelf geen omkijken naar en dat scheelt een hoop kopzorgen. Vanwege de grote voordelen is Afterpay inmiddels een begrip geworden en kan je hier bij de meeste webshops gebruik van maken.

Voordelen Afterpay als consument

Afterpay biedt de consument veel voordelen als het gaat om online shoppen: - Afterpay biedt veiligheid: je kan eerst zien en voelen wat je koopt. - Het is mogelijk om meerdere maten te bestellen en vervolgens alleen te betalen voor datgene wat je ook echt houdt - Je beschikt over 14 dagen bedenktijd en hoeft dus niet te betalen bij ontvangst van je bestelling

2018 weetu.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.
Contact | Adverteren
startpagina,start pagina,nieuwe startpagina,beste startpagina,homepage,home page-2018
Twitter
Linkruil voorstellen met www.weetu.nl