WeetU.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.Hoe werkt het instagram?

Instagram is hard bezig om andere bekende social media te verslaan. Je hoort steeds vaker mensen praten over hun 'insta' account, maar wat is het nu eigenlijk? En wat kan je ermee? Instagram is begonnen als een app om je foto's gemakkelijk in te bewerken. Langzaam breidt het zichzelf steeds meer uit als social media kanaal om alles te delen met je vrienden en familie. Waar je op Facebook bijvoorbeeld enkel de hoogtepunten in je leven deelt, deel je op Instagram alles wat je op een dag meemaakt. Maar hoe werkt het? Wij leggen het uit.

Maak je account persoonlijk

Instagram beschikt over een zeer gemakkelijk menu. Met slechts enkele pictogrammen scroll je gemakkelijk door de app heen. Je kan je account een persoonlijk tintje geven door op het icoontje met het 'poppetje' te drukken. Als je hierop drukt kom je aan op jouw pagina. Hier zie je welke foto's je eventueel al geplaatst hebt en hoe anderen mensen jouw account te zien krijgen. Hier kan je ook drukken op 'je profiel bewerken', hier pas je bijvoorbeeld je algemene gegevens aan en kan je een bio (informatie die mensen echt over jou moeten weten) toevoegen

Je account afschermen

Vrienden van andere sociale media kun je gemakkelijk vinden via het vergrootglas icoontje. Ook kan je bekende personen opzoeken en volgen! Zo verschijnen alle nieuwtjes in jouw nieuwsoverzicht. Natuurlijk is het leuk om alles te delen met vrienden, maar het is soms minder leuk als onbekenden ook je foto's kunnen zien en kunnen reageren. Op jouw persoonlijke pagina kan je via opties 'priveaccount' inschakelen, dan zien alleen de mensen die jij goedkeuring hebt gegeven je foto's en filmpjes.

Verhalen maken

Een nieuwe optie van Instagram is 'verhalen', hiermee laat je met een leuk filmpje of foto zien wat jij aan het doen bent. Je kan tevens verschillende filters en grappige teksten of icoontjes plaatsen bij jouw verhaal. Na 24 uur verdwijnt deze vanzelf van je account.


2018 weetu.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.
Contact | Adverteren
startpagina,start pagina,nieuwe startpagina,beste startpagina,homepage,home page-2018
Twitter
Linkruil voorstellen met www.weetu.nl