WeetU.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.Hoe werkt Netflix?

Netflix wordt inmiddels gebruikt door meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd. Met honderden films en televisieseries is deze populariteit dan ook makkelijk te verklaren. Kenmerkend voor Netflix is dat je alles zonder reclames kunt bekijken. Zeker in een samenleving waarin televisieprogramma's continue verstoord worden door commercials is dat een gat in de markt.

Netflix abonnement afsluiten

Voordat je een Netflix abonnement afsluit is het belangrijk om eerst na te gaan op welk device je het wilt gebruiken. Niet iedereen kan het bijvoorbeeld op de televisie afspelen zonder tussenkomst van een apparaat. Op je computer, smartphone of tablet kan je altijd naar Netflix kijken doormiddel van de app. Als je over een Playstation 4 beschikt kan je hierover ook Netflix afspelen, net als bij een smart-tv. Een Netflix abonnement is altijd de eerste maand gratis, zo krijg je de kans om eerst alles te bekijken voordat je besluit om voor langere tijd een abonnement aan te gaan. Als je na een maand niet opgezegd hebt, gaat het abonnement automatisch in. Het abonnement kan je overigens ook 24 uur per dag online opzeggen. Je zit dus niet vast aan een bepaalde tijd.

Series en films downloaden

Ben je ook vaak onderweg of rij je geregeld een eind met je kinderen? Maak het dan nog leuker met enkele leuke films en/of series. Je kan via Netflix series en films downloaden naar je smartphone of tablet. Ook wanneer je geen internetverbinding hebt is het dan mogelijk om verder te bingewatchen.

Het aanbod van Netflix

Netflix beschikt over een breed scala aan series, films & documentaires. Maandelijks wordt het aanbod ververst, zodat er ook voor frequent gebruikers genoeg te zien blijft. Er zijn ook series beschikbaar die speciaal voor Netflix gemaakt zijn en ook alleen hierop te zien zijn. Bij jouw accounts kan je er ook voor kiezen om je kinderen een eigen platform te geven. Dit beveiligde platform beschikt enkel over kindvriendelijke films en series.


2018 weetu.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.
Contact | Adverteren
startpagina,start pagina,nieuwe startpagina,beste startpagina,homepage,home page-2018
Twitter
Linkruil voorstellen met www.weetu.nl