WeetU.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.Hoe werkt Snapchat?

Ben jij ook zo gek op rare foto's maken of vreemde selfies sturen naar je vrienden of familie? Dan is Snapchat de ideale app voor jou! Snapchat is misschien wel de populairste app als we kijken naar de doelgroep van 11-19 jaar. Wij leggen uit hoe het werkt.

Wat kan je met Snapchat?

Snapchat biedt tieners een grappige manier om foto's en selfies te bewerken en door te sturen naar hun vrienden. Deze foto's blijven heel even zichtbaar voor vrienden, maar verdwijnen vervolgens. Je kan er zelf voor kiezen hoe lang een foto zichtbaar blijft. Een timertje telt het vervolgens af bij je vrienden. Ideaal dus! Sinds kort is er echter een nieuwe functie bij waardoor je elke dag een oude Snapchat kan terug kijken. Tevens is het mogelijk om elke dag een 'Story' aan te maken. Met behulp van leuke filters en grappige teksten laat jij zien wat je die dag aan het doen bent. Dit is een beetje vergelijkbaar met de verhalen optie van Instagram.

Contacten toevoegen via Snapchat

Contacten voeg je gemakkelijk toe via het plusje bovenaan je scherm. Je kunt Snapchat vervolgens toegang geven tot je contacten. Zo zie je in een oogopslag wie van je contacten ook Snapchat gebruikt. Het ligt aan de instellingen van je vrienden of je ze direct kunt toevoegen of dat er eerst toestemming nodig is.

Kosten Snapchat

Snapchat is een gratis app en kan door iedereen gebruikt worden. Er zijn wel bepaalde opties binnen de app waarvoor je geld moet betalen. Zo moet je als je meer dan 1 snap per dag terug wilt kijken een kleine vergoeding betalen. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van een vorm van reclame over de filters.


2018 weetu.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.
Contact | Adverteren
startpagina,start pagina,nieuwe startpagina,beste startpagina,homepage,home page-2018
Twitter
Linkruil voorstellen met www.weetu.nl