WeetU.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.Hoe werkt Spotify?

Spotify behoort tot een van de meest gedownloade apps van dit moment. Niet gek natuurlijk als grootste platform voor de beste muziek. Je kan zowel gratis als betaald naar de allerleukste muziek luisteren. Op het platform vind je miljoenen nummers om te streamen. De droom van elke grote muziekliefhebber dus: toegang tot alle nummers! Toch kan het in het begin best lastig zijn om te begrijpen hoe Spotify in zijn werk gaat. Hieronder lees je alles wat je moet weten!

Spotify stimuleert artiesten om muziek te blijven maken

Illegaal downloaden bleef een opmars maken totdat Spotify in het leven werd geroepen. Doormiddel van illegaal downloaden zorg je ervoor dat al die bekende artiesten uiteindelijk geen goede muziek meer kunnen maken, omdat daar simpelweg niet van te leven valt. De bekende muzikanten op Spotify krijgen inkomsten uit de advertenties op de app en uit eventuele abonnementen van de muziekliefhebbers. Zo help jij mee met het behouden van de muziekindustrie, zelfs als je kiest voor de gratis versie van Spotify.

Kosten van Spotify

Iedereen kan gratis gebruik maken van de voordelen van Spotify. Je kan dan ook gewoon muziek luisteren en streamen met de gratis variant. Je kan er echter wel voor kiezen om een abonnement af te sluiten voor slechts tien euro per maand. Bij de gratis versie kan je bijvoorbeeld alleen een album van een artiest selecteren en kan je liedjes niet doorklikken. Het voordeel van de betaalde variant is dat je zowel online als offline liedjes kan luisteren. Je kunt de liedjes dus gewoon streamen en op je smartphone zetten. Ook heb je geen last van advertenties en beschik je over een hogere geluidskwaliteit als je geniet van de betaalde variant. Voor die paar euro extra per maand is dat toch wel de moeite waard


2018 weetu.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.
Contact | Adverteren
startpagina,start pagina,nieuwe startpagina,beste startpagina,homepage,home page-2018
Twitter
Linkruil voorstellen met www.weetu.nl