WeetU.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.Hoe werkt Tinder?

Tinder is de populairste datingapp voor jongeren. Inmiddels is de populariteit zo erg gestegen dat zelfs volwassenen regelmatig terug te vinden zijn op deze handige app. Tinder kenmerkt zich door de snelle manier van inloggen. Je hoeft geen ellenlange vragenlijsten in te vullen om een uitgebreid profiel aan te maken. Je kan simpelweg inloggen via Facebook (er wordt niks geplaatst door Tinder op je Facebook-account) en aan de slag gaan. Tevens is het een stuk goedkoper dan elke andere datingsite. Wij hebben op een rijtje gezet hoe alles in zijn werk gaat op Tinder.

Gegevens aanpassen

Via Facebook ontvangt Tinder je likes van openbare pagina's. Zo laten ze de interesses op jouw profiel zien. Op je persoonlijke gegevens kan je er tevens voor kiezen om iets over jezelf te vertellen of je werk toevoegen aan je pagina. Ook kan je hier meer foto's toevoegen aan het overzicht.

Hoe vind je een match?

Tinder werkt erg simpel: je hoeft enkel naar links (Like) of rechts (Nope) te swipen. De andere gebruiker ontvangt hiervan een melding en kan zo ook op jouw account reageren doormiddel van een swipe. Als jullie allebei op like hebben gedrukt, ontvang je de melding van een match en kun je contact maken via de chat.

Kosten Tinder

In principe is Tinder een gratis app die door iedereen gebruikt kan worden. Je kan er echter voor kiezen om je account uit te breiden met Tinder Plus of Gold, hierbij ontvang je meerdere handige opties. Bij Tinder Plus kan je bijvoorbeeld een like ongedaan maken als dat een foutje was. Ook kan je onbeperkt mensen liken. In de gratis versie van de app zit hier een beperkt aantal aan. Met Tinder Gold kan je zien wie jou een like heeft gegeven voordat je hem/haar lijkt. Dat geeft dus nog meer kans op slagen voor een match!


2018 weetu.nl - De Nederlandse startpagina met de antwoorden op al uw vragen.
Contact | Adverteren
startpagina,start pagina,nieuwe startpagina,beste startpagina,homepage,home page-2018
Twitter
Linkruil voorstellen met www.weetu.nl